Продуктови категории
Бързи връзки

ДОСТАВКА

lovie.bg предлага на своите клиенти фиксирана сума от 4,99лв. за доставка до адрес / офис на Спиди.

Всяка поръчка на стойност над 99лв. е с безплатна доставка до адрес / офис на Спиди

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез куриер /Спиди/ или чрез собствен транспорт на lovie.bg до посочен от Потребителя адрес за доставка или офис на куриерската фирма на територията на Република България. Доставката е за сметка на Потребителя, освен ако противното не е изрично указано на http://www.lovie.bg

Цени за доставка
Таксата за доставка се определя от стойността и теглото на поръчаните продукти /като има случаи, в които теглото се изчислява на база обем на продукта или така нареченото обемно тегло/. Таксата доставка се калкулира автоматично от куриерската служба. 

Преди изпращане на поръчаната стока, lovie.bg има право да се свърже с Потребителя на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

lovie.bg не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в срок до 3 работни дни. При извънредни обстоятелства lovie.bg си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Потребителя.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на дадена стока, размер, модел, десен или разцветка, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос, нова партида от производство или забавяне на доставката от вносител или производител на съответните стоки, Потребителят ще бъде информиран чрез телефонен разговор или имейл, viber, като при възможност ще бъдат предложени аналогични артикули (цветове, модели, десени) със същото качество и в същия ценови диапазон. В случай, че Потребителят не се съгласи поръчката да се отнесе за друга стока (аналогичен модел), поръчката може да бъде анулирана. 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката веднага след доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.
Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Потребителя. Потребителят не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

lovie.bg си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Lovie bg
За Lovie.bg

Ние сме малка група от неуморими ентусиасти и мечтатели, имащи своя алтернативен поглед и любопитство какво повече биха могли да постигнат.
"Lovie.bg ...място с любими неща"

За връзка с нас
  • гр. София, бул. Шипченски проход 69, офис 18
  • Обадете ни се: 0899496104
  • Info@lovie.bg

2021 © Lovie

menu